Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ: Θέση ερευνητή Γ' βαθμίδας στο Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών

ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ: Θέση ερευνητή Γ’ βαθμίδας στο Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών

Φορέας:Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών / Ε.Ι.Ε.

Αριθμός πρωτοκόλλου:4110/30-11-2020

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής:1/2/2021

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών προκηρύσσει για το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών μία (1) θέση ερευνητή/τριας Γ’ βαθμίδας (Εντεταλμένου/νης Ερευνητή/τριας) με γνωστικό αντικείμενο Οικονομική και κοινωνική Ιστορία του ελλαδικού χώρου της κλασικής και ελληνιστικής περιόδου μέσα από τις πρωτογενείς πηγές στο Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών (ΙΙΕ) του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ) (Κωδικός θέσης: ΤΕΡΑ/ΙΙΕ/ΕΡΕ/3-2020).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος ΑΠΕΛΛΑ (https://apella.minedu.gov.gr) αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται την Δευτέρα 01.02.2021.

H μη ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΑΠΕΛΛΑ, καθώς και η μη έγκαιρη υποβολή της υποψηφιότητας μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία συνιστούν λόγο μη αποδοχής της υποψηφιότητας.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ