Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΜόνιμες προσλήψεις στην Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ -Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Μόνιμες προσλήψεις στην Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ -Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Εκδόθηκε η προκήρυξη 1Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση δεκαέξι (16) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄28), όπως ισχύει.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 22 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 12 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης και των δικαιολογητικών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους στον ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, πρέπει:

  1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).
  2. Να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
    – Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
    – Παράβολο τριών (3) ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου 
    – Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, από την προκήρυξη δικαιολογητικά, πιστοποιητικά ή τίτλους και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται προτιμήσεις για όλες τις προκηρυσσόμενες θέσεις και για περισσότερα του ενός γνωστικά αντικείμενα.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

Οι ειδικότητες των υποψηφίων που ζητούνται έχουν ως εξής:

  • ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Τρεις (3) θέσεις
  • ΝΟΜΙΚΩΝ: Επτά (7) θέσεις
  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ: Μία (1) θέση
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: Δύο (2) θέσεις
  • ΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΩΝ: Δύο (2) θέσεις
  • ΧΗΜΙΚΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΩΝ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΩΝ: Μία (1) θέση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας και την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ