Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΠροσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 19/02/2021 έως 25/02/2021.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης ανακοίνωσε την πρόσληψη δεκαεπτά (17) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για το χρονικό διάστημα έως 31η Μαΐου 2021 και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Συγκεκριμένα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης ανακοίνωσε την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση εργασιών του Υποέργου 1: «Ανάδειξη – Ανάπλαση Ρωμαϊκού Βαλανείου, Κρηναίου οικοδομήματος και οικοδομικών λειψάνων στη θέση «Λουτρό» Σάμης Κεφαλονιάς».

Οι εργασίες θα γίνουν στο πλαίσιο του έργου «Ανάδειξη-Ανάπλαση Ρωμαϊκού Βαλανείου, Κρηναίου οικοδομήματος και οικοδομικών λειψάνων στη θέση «Λουτρό» Σάμης Κεφαλονιάς».

Το χρονικό διάστημα της σύμβασης ξεκινάει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και διαρκεί έως 31η Μαΐου 2021 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Υποβολή αιτήσεων

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει αύριο, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 και λήγει την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση efakef@culture.gr

β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Μαντζαβίνου 5 & Αβλίχου, 28100 Αργοστόλι υπόψη κας Ιωάννας Μουρελάτου (τηλ. επικοινωνίας: 26710 27546).

Οι θέσεις εργασίας

Οι ζητούμενες ειδικότητες στην προκήρυξη ανά περιοχή είναι:

  • ΠΕ Αρχαιολόγων – 3 θέσεις (Σάμη)
  • ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών – 1 θέση (Σάμη)
  • ΠΕ Οικονομικού – 1 θέση (Αργοστόλι)
  • ΔΕ Εξειδικευμένων Εργατοτεχνιτών και ελλείψει αυτών ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών – 12 θέσεις (Σάμη)

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ