Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧ30 Προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων ΥΕ, ΔΕ, ΠΕ στο Δήμο Ρόδου

30 Προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων ΥΕ, ΔΕ, ΠΕ στο Δήμο Ρόδου

Υποβολή αιτήσεων έως τις 24/02/2021.

Πρόσληψη τριάντα (30) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων ως κάτωθι αναφέρεται, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ υποβάλλοντας επιπλέον τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  3. Υπεύθυνη Δήλωση (συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση), στην οποία θα αναφέρεται ότι πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα, όπως ορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση.
  4. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και της άδειας άσκησης επαγγέλματος αντίστοιχης ειδικότητας του τίτλου σπουδών, όπου απαιτείται.
  5. Βιογραφικό σημείωμα.
  6. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνουν το χρονικό διάστημα (ημερολογιακά και διάρκεια), κατά το οποίο τυχόν έχουν απασχοληθεί στο Δήμο Ρόδου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ώστε να ελεγχθεί το κώλυμα της οκτάμηνης απασχόλησης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στον πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου (Πλ. Ελευθερίας 1 – Ρόδος) μέχρι και την 24η Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη ώρα 12:00 μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση -Υπεύθυνη Δήλωση και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekariofyllis@rhodes.gr. Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής της αίτησης με τον προαναφερόμενο τρόπο, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τη σχετική αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Ρόδου στον Δημαρχιακό Μέγαρο, Πλατεία Ελευθερίας 1, Ρόδος, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννόησης με την υπηρεσία για αποφυγή συνωστισμού (τηλέφωνα επικοινωνίας: 22413 61214).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Ρόδου ή στην ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση https://www.rhodes.gr/ στην καρτέλα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ/ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ