Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιο15 προσλήψεις ΠΕ Διοικητικών στον ΕΟΔΥ

15 προσλήψεις ΠΕ Διοικητικών στον ΕΟΔΥ

Οι ενδιαφερόμενοι θα απασχοληθούν καταρχήν στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΔΥ. Ωστόσο ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν ο ΕΟΔΥ δύναται κατά την ελεύθερη αυτού κρίση και αξιολογώντας τις επιμέρους συνθήκες να τους αποστείλει οπουδήποτε κρίνεται αναγκαίο εντός της Ελληνικής Επικράτειας ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

ΠΕ Διοικητικού
Α.1. 1 Υποχρεωτικά Προσόντα:
α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
β) Γνώση Χειρισμού Η/Υ

Οι συμβαλλόμενοι θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα με σύμβαση έργου τετράμηνης διάρκειας ή έως και την 30ή Ιουνίου 2021, με άμεση έναρξη. Το μηνιαίο μισθολογικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων όλων των προβλεπόμενων κρατήσεων – εισφορών, διαμορφώνεται στην παροχή αμοιβών αντίστοιχων με το ενιαίο μισθολόγιο
(Ν.4354/2015).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του Ε.Ο.Δ.Υ., Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ 15123.

Σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής θα πρέπει να αναγράφεται επίσημα και σε εμφανές σημείο η ημερομηνία και ώρα κατάθεσης ώστε να αποτυπωθεί η πραγματική σειρά υποβολής μετά την πρωτοκόλληση των φακέλων κατά την προτεραιοποίηση και αξιολόγηση από την επιτροπή.

Στην περίπτωση που δεν αποτυπώνεται ευκρινώς η ημερομηνία και ώρα κατάθεσης, θα αποδίδεται η σειρά υποβολής βάσει του αριθμού πρωτοκόλλου του Οργανισμού.
Η υπηρεσία θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 15:00 για την παραλαβή των αιτήσεων.

Δείτε τη σχετική πρόσκληση εδώ.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ