Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΠροσλήψεις 23 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής

Προσλήψεις 23 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 2-3-2021 έως 11-3-2021.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε την πρόσληψη, είκοσι τριών (23) ατόμων, επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης τη σύμβασης έως την ολοκλήρωση του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Οι προσληφθέντες θα αξιοποιηθούν για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 4 «Αρχαιολογικές έρευνες για την διευθέτηση του ρέματος Ερασίνου Ανατολικής Αττικής» του ενταγμένου στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» έργου με τίτλο «Διευθέτηση του ρέματος Ερασίνου Ανατολικής Αττικής».

Οι ζητούμενες ειδικότητες:

Οι προσληφθέντες θα εργάζονται σε περιοχές αρχαιολογικών εργασιών στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

  • (ΠΕ) Αρχαιολόγοι – 4 θέσεις
  • (ΤΕ) Μηχανικοί με εξειδίκευση στην αποτύπωση αρχαιολογικών χώρων και στο σχεδιασμό αρχαιολογικών ευρημάτων – 1 θέση
  • (ΤΕ) Διοικητικού – Οικονομικού με εμπειρία στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή αρχαιολογικών έργων – 2 θέσεις
  • (ΔΕ) Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης (Συντήρηση Έργων Τέχνης) – 1 θέση
  • (ΥΕ) Εξειδικευμένοι Εργάτες (σε αρχαιολογικά έργα) – 15 θέσεις

Οι προσληφθέντες, κατά τη διάρκεια της σύμβασής τους, θα παρέχουν υπηρεσία σύμφωνα με τις ανάγκες του υποέργου και σε μόνιμες ή προσωρινές εγκαταστάσεις της ίδιας αρχής που θα τους υποδειχθούν αρμοδίως και για όσο χρονικό διάστημα οι ανάγκες αυτού, το επιβάλλουν.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση log.efaanat@culture.gr
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 98- 100, Τ.Κ. 117 41, υπόψη κ. Αρμακόλλα Γεώργιου (τηλ. επικοινωνίας: 210.3240563, εσωτ.110),
  • είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 98-100, Αθήνα, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στο τηλ. 210.3240563.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινάει αύριο, Τρίτη 2 Μαρτίου και λήγει την Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας και την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ