Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧΝέες προσλήψεις στη Σχολή Ξεναγών Αθήνας

Νέες προσλήψεις στη Σχολή Ξεναγών Αθήνας

Η Σχολή Ξεναγών Αθήνας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Σχολής Ξεναγών Αθήνας του Υπουργείου Τουρισμού που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής.

Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι οκτώ (8) μήνες.

Οι ζητούμενες ειδικότητες στην προκήρυξη είναι:

  • ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ εν ελλείψει ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – 1 θέση
  • ΠΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ εν ελλείψει ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟ ΜΙΑΣ – 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 6. και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Υπουργείο Τουρισμού, Σχολή Ξεναγών Αθήνας,
Μεγ. Αλεξάνδρου 96-98 & Πλαταιών 42, Τ.Κ. 104 35 Αθήνα,
απευθύνοντάς την στη Γραμματεία της Σχολής Ξεναγών Αθήνας, υπόψη κας Καρούτζου Χρυσούλας (τηλ. επικοινωνίας: 210-3417486).

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας και την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ