Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΠρόσληψη 10 επιστημόνων στο Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος

Πρόσληψη 10 επιστημόνων στο Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος

Υποβολή αιτήσεων έως 29-3-2021.

Το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος (ΕΛ.ΚΕ.Δ.), στο πλαίσιο της στελέχωσής του, προκηρύσσει την πλήρωση δέκα (10) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Η πρόσληψη πραγματοποιείται με την υπογραφή σύμβασης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με το ΕΛ.ΚΕ.Δ., διάρκειας τριών (3) ετών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Οι θέσεις εργασίας

ΘέσηΚατηγορία/ΕιδικότηταΑριθμός Ατόμων
Δορυφορική Παρατήρηση της Γης (Earth Observation)ΕΕΠ-Μηχανικών ή Θετικών Επιστημών1
Νομικός Σύμβουλος (Legal Services)ΕΕΠ-Νομικών1
Δορυφορικές Επικοινωνίες και Ολοκληρωμένες Εφαρμογές (Satellite Communications and Integrated Applications)ΕΕΠ-Μηχανικών ή Θετικών Επιστημών1
Εφαρμογές Δορυφορικού Εντοπισμού και Πλοήγησης (GNSS Applications)ΕΕΠ-Μηχανικών ή Θετικών Επιστημών1
Διαστημικά Συστήματα Δεδομένων (Space Data Systems)ΕΕΠ-Μηχανικών ή Θετικών Επιστημών1
Οικονομικός Σύμβουλος (Economic Advisor/Expert)ΕΕΠ-Οικονομολόγων1
Διαστημικές Επιστήμες και Εξερεύνηση του Διαστήματος (Space Sciences and Space Exploration)ΕΕΠ-Μηχανικών ή Θετικών Επιστημών1
Διαστημικά Συστήματα (Space Systems)ΕΕΠ-Μηχανικών ή Θετικών Επιστημών3

Υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών και στοιχείων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Οι ενδιαφερόμενοι που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, κατά την υποβολή υποψηφιότητάς τους, καλούνται να συμπληρώσουν την “ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ” και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στο ΕΛ.ΚΕ.Δ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας sec@hsc.gov.gr.

Το πρότυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ΕΛ.ΚΕ.Δ. Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε η αίτησή τους, ο οποίος θα χρησιμοποιείται ως αναφορά.

Με την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ, οι ενδιαφερόμενοι συνυποβάλλουν υποχρεωτικά και τα κάτωθι:

  • Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου, σε μορφή pdf.
  • Επιστολή ενδιαφέροντος και κινήτρου για την προς πλήρωση θέση (σε μορφή pdf, με ανώτατο όριο 500 λέξεων) η οποία θα συνεκτιμηθεί κατά την αξιολόγηση για την επιλογή των υποψηφίων.

Συμπλήρωση ή αντικατάσταση της ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ επιτρέπεται έως την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ