Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπιχειρήσειςΕπιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για εργαζόμενους του ΣΒΕ

Επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για εργαζόμενους του ΣΒΕ

Δόθηκε νέα παράταση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για εργαζόμενους.

Έως τη Δευτέρα 5 Απριλίου του 2021 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων https://katartisialuminio.gr/για τη συμμετοχή των εργαζομένων σε επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα έληγε αρχικά στις 19 Μαρτίου 2021.

Ο ΣΒΕ καλεί εργαζομένους σε όλους τους κλάδους της ιδιωτικής οικονομίας να υποβάλλουν αίτηση σε ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ πρόγραμμα τηλεκατάρτισης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ στην Ελλάδα.
Ο ΣΒΕ, έχει αναλάβει ως δικαιούχος από το υπουργείο Ανάπτυξης την υλοποίηση της Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον κλάδο της μεταποίησης του Αλουμινίου». Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του «Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων» (ΠΔΕ) στα πλαίσια του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία». (υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ και ΕΚΤ, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΑνΕΚ).
Πρόκειται για την Β΄ Πρόσκληση που αφορά υποψήφιους ωφελούμενους για το πρόγραμμα«ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ», προκειμένου να καλυφθούν οι θέσεις που προέκυψαν στη συγκεκριμένη ειδικότητα από την υλοποίηση της Α΄ πρόσκλησης της συγκεκριμένης Πράξης.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο διαμορφώνεται σε 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων και ασφαλιστικών εισφορών.
Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 70 ωρών.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής έχουν εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ανεξαρτήτως του κλάδου ή του είδους της επιχείρησης όπου απασχολούνται, και είναι:
α) Είτε πλήρους απασχόλησης,
β) Είτε εποχικά εργαζόμενοι,
γ) Είτε μερικής απασχόλησης

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ