Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΠροσλήψεις συνολικά 44 ατόμων στη ΔΕΗ

Προσλήψεις συνολικά 44 ατόμων στη ΔΕΗ

Στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού προχωράει η ΔΕΗ για την κάλυψη παροδικών και εποχικών αναγκών διαφόρων υποσταθμών και παραρτημάτων της σε όλη την χώρα.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν από μηχανολόγους μηχανικούς μέχρι και εργάτες καθαριότητας και φύλακες.

Όλες οι συμβάσεις στις επισυναπτόμενες προκηρύξεις είναι διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ ζητά προσωπικό για τους εξής σταθμούς:

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΛΜ/ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

Ο κλάδος ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης.

Οι προκήρυξη αφορά προσωπικό ειδικότητας ΔΕ Χειριστές Ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων με καδοτρόχο.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια οκτώ (8) μηνών και οι αιτήσεις υποβάλλοντα όπως φαίνονται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη έως και την Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΘΥΠ/ΑΗΣ Κομοτηνής

Ο ΑΗΣ Κομοτηνής ανακοίνωσε με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του κλάδου ΑΗΣ Κομοτηνής που εδρεύει στο Δήμο Μαρωνείας – Σαππών του Νομού Ροδόπης.

Οι προκήρυξη αφορά προσωπικό ειδικότητας ΤΕ Μηχανολόγος / Μηχανικός (Τ3/Β)

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια οκτώ (8) μηνών και οι αιτήσεις υποβάλλοντα όπως φαίνονται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη έως και την Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΘΥΠ/Συγκρότημα Αχελώου

Το Συγκρότημα Αχελώου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υδροηλεκτρικών Σταθμών του Συγκροτήματος Αχελώου που εδρεύει στο Αγρίνιο του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη αφορούν ηλεκτρολόγους μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς και υπάλληλους γραφείου.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια οκτώ (8) μηνών και οι αιτήσεις υποβάλλοντα όπως φαίνονται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη έως και την Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΠΑΝ/ΑΗΣ Αθερινόλακκου

Ο κλάδος ΑΗΣ Αθερινόλακκου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεννέα (19) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του κλάδου ΑΗΣ Αθερινόλακκου, που εδρεύει στο Νομό Λασιθίου.

Οι προκήρυξη αφορά προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, όπως Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών καθώς και φυλάκων και εργατών καθαριότητας.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια οκτώ (8) μηνών και οι αιτήσεις υποβάλλοντα όπως φαίνονται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη έως και την Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ