Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔ90 προσλήψεις εργατών καθαριότητας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

90 προσλήψεις εργατών καθαριότητας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανακοίνωσε την πρόσληψη, µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα (90) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας του Πανεπιστημίου.

Η ζητούμενη ειδικότητα στην προκήρυξη, που επισυνάπτεται παρακάτω, αφορά την κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), για συνολικά 90 εργάτες καθαριότητας.

Οι προσληθφέντες θα εργαστούν στις έξι περιοχές που έχει Τμήματα το Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στην Πάτρα, στο Αίγιο, στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι, στον Πύργο και στην Αμαλιάδα.

Για την υποβολή αίτησης δεν απαιτείται τίτλος σπουδών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αλλά απαιτείται εμπειρία ενός (1) τουλάχιστον έτους, στον τομέα καθαριότητας.

Οι συμβάσεις των επιτυχόντων με το Πανεπιστήμιο Πατρών θα έχουν δωδεκάμηνη διάρκεια με έναρξη από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 8. και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά µε συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Πατρών,
Τ.Κ.: 265 04 Ρίο – Πάτρα,
απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικού Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών,
υπ’ όψιν κ.κ. Ε. Καράμπαλη, 2610/997.606 ή Π. Γαλάνη, 2610/969.076.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ