Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧΠροσλήψεις 9 ατόμων στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Αθηναίων

Προσλήψεις 9 ατόμων στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Αθηναίων

Υποβολή αιτήσεων από 14-04-2021 έως 23-04-2021.

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών που εντάσσεται στην Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο υλοποίησης  του Υποέργου «Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Αθηναίων» και του Υποέργου «Εφαρμογή άρθρων της Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στο Δήμο Αθηναίων» της Πράξης« Ευρωπαϊκή Χάρτα για την ισότητα των φύλων και την αντιμετώπιση των έμφυλων και πολλαπλών Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής».

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, μετά των συνημμένων δικαιολογητικών, ξεκινάει από αύριο, Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και λήγει την Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021. 

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια μέχρι και δώδεκα (12) μήνες με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης τους έως το τέλος της πράξης.

Οι θέσεις εργασίας

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) και κατανέμονται ως εξής:

  • ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών (Σύμβουλος κοινωνικής στήριξης) – 2 θέσεις
  • ΠΕ Ψυχολόγων (Σύμβουλος ψυχολογικής στήριξης) – 2 θέσεις
  • ΠΕ Κοινωνιολόγων (Σύμβουλος υποδοχής) – 1 θέση
  • ΠΕ Νομικών – 1 θέση
  • ΠΕ Επικοινωνίας – Ενημέρωσης (Στελέχη Gendermain Streaming) – 2 θέσεις
  • ΔΕ Διοικητικών – 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων 

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη  επιστολή στη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,
ΛΙΟΣΙΩΝ 22, Τ.Κ. 10438, ΑΘΗΝΑ,
Γραφείο Πρωτοκόλλου, 2ος όροφος, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου υπόψη κ. Γιαννέλη.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ