Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΠροσλήψεις στο Λαογραφικό & Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης

Προσλήψεις στο Λαογραφικό & Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 22/04/2021 έως 04/05/2021.

Το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης, που εδρεύει στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ότι θα προβεί στην πρόσληψη δέκα (10) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για οκτώ (8) μήνες.

Οι αιτήσεις  με τα δικαιολογητικά, θα αποστέλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, από αύριο Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 έως και τις 4 Μαΐου 2021.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται στη επισυναπτόμενη προκήρυξη αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και κατανέμονται ως εξής:

  • ΠΕ ΛΑΟΓΡΑΦΩΝ – ΕΘΝΟΛΟΓΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΩΝ – 2 θέσεις
  • ΠΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ – 1 θέση
  • ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ – 1 θέση
  • ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ – 1 θέση
  • ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ – 5 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 6. και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης,
Β. Όλγας 68, Τ.Κ. 546 42, Θεσσαλονίκη (τηλ. επικοινωνίας: 2310 889840).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ