Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΠροσλήψεις στις κινητές μονάδες ΚΕΘΕΑ Κέρκυρας και Κεφαλλονιάς

Προσλήψεις στις κινητές μονάδες ΚΕΘΕΑ Κέρκυρας και Κεφαλλονιάς

Υποβολή αιτήσεων: 10/05/2021 έως 24/05/2021.

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ),  Ν.Π.Ι.Δ. που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων ζητεί προσωπικό το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους, με δυνατότητα ανανέωσης, η οποία όμως θα τελεί σε συνάρτηση με την ισχύ της σύμβασης των προαναφερόμενων πράξεων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών Αιτήσεων – Υπεύθυνων Δηλώσεων συμμετοχής αρχίζει σήμερα, 10 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 και λήγει στις 24 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και συγκεκριμένα τις κινητές μονάδες στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά.

  • ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – 2 θέσεις
  • ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ – 4 θέσεις
  • ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ – 2 θέσεις
  • ΔΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ – 2 θέσεις

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει :

  1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονική Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου
  2. Να αποστείλουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) : ionia@kethea.gr μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος στον ημερήσιο τύπο και συγκεκριμένα από τις 10 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 έως και τις 24 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Το εμπρόθεσμο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής τoυ στο ΚΕΘΕΑ.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ