Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧΔέκα νέες προσλήψεις στο Δήμο Χακληδόνος Θεσσαλονίκης

Δέκα νέες προσλήψεις στο Δήμο Χακληδόνος Θεσσαλονίκης

Υποβολή αιτήσεων: 13/05/2021 έως 24/05/2021.

Ο Δήμος Χαλκηδόνος του Νομού Θεσσαλονίκης προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Χαλκηδόνος, που εδρεύει στα Κουφάλια Νομού Θεσσαλονίκης.

Οι συμβάσεις που θα συνάψουν οι προσληφθέντες με τον Δήμο Χαλκηδόνος θα είναι συνολικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινάει την Πέμπτη, 13 Μαΐου και λήγει τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού – 2 θέσεις
  • ΔΕ Διοικητικού – 3 θέσεις
  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (φορτωτή) – 1 θέση
  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (εκσκαφέα-φορτωτή) – 1 θέση
  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (σάρωθρο) – 1 θέση
  • ΔΕ Οδηγών Γεωργικού Ελκυστήρα – 1 θέση
  • ΔΕ Ηλεκτρολόγων – 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Δήμος Χαλκηδόνος, Εθνικής Αντίστασης 36- 38, Τ.Κ 57100, Κουφάλια, Γραφείο Πρωτοκόλλου υπόψη κ. Γεώργιου Γιαλοψού (τηλ. επικοινωνίας: 2391330143).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ