Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔ140 προσλήψεις ΠΕ Γεωπόνων στον ΕΛΓΑ για εκτιμήσεις ζημιών

140 προσλήψεις ΠΕ Γεωπόνων στον ΕΛΓΑ για εκτιμήσεις ζημιών

Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) ανακοίνωσε πως θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις προσωπικού, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, εκατόν σαράντα (140) υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων.

Οι προσλήψεις θα γίνουν για τα παρακάτω υποκαταστήματα ΕΛΓΑ ,με απασχόληση έως πέντε (5) μήνες, προκειμένου να διενεργηθούν άμεσα οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις των εκτεταμένων ζημιών που σημειώθηκαν λόγω των πρόσφατων αλλεπάλληλων παγετών μεγάλης διάρκειας (από το Φεβρουάριο 2021 έως τον Απρίλιο 2021) σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Οι προσλήψεις κατανέμονται σε οκτώ περιοχές της χώρας ως εξής:

ΥποκατάστημαΘέσεις
Λάρισα15
Βέροια68
Θεσσαλονίκη3
Κοζάνη25
Πάτρα9
Τρίπολη5
Αλεξανδρούπολη10
Καβάλα5
Σύνολο140

Η κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με την προϋπηρεσία τους στον ΕΛΓΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (ΠΕ Γεωπόνων), ηλεκτρονικά στη διεύθυνση elgahr@public.elga.gr, μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ