Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΑνακοίνωση αποτελεσμάτων για την πρόσληψη 1.600 ΕΠΟΠ

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για την πρόσληψη 1.600 ΕΠΟΠ

Αναρτήθηκαν από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) οι πίνακες καταλλήλων και ακατάλληλων υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ, στο πλαίσιο διαγωνισμών πρόσληψης που βρίσκονται σε εξέλιξη για θέσεις ΕΠ.ΟΠ στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία και στο Κοινό Νομικό Σώμα.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη του ΓΕΕΘΑ αφορούσε την πρόσληψη 1.000 ΕΠ.ΟΠ. στο Στρατό Ξηράς, 300 ΕΠ.ΟΠ. στο Πολεμικό Ναυτικό, 280 ΕΠ.ΟΠ. στην Πολεμική Αεροπορία και 20ΕΠ.ΟΠ. στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι θα επιλεγούν να περάσουν στον επόμενο γύρο της προκήρυξης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, στις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Για το Στρατό Ξηράς εδώ

Για το Πολεμικό Ναυτικό εδώ

Για την Πολεμική Αεροπορία εδώ

Για το Κοινό Νομικό Σώμα εδώ

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ