Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιο3 θέσεις προϊσταμένων σε Γενικές Διευθύνσεις του Υπουργείου Πολιτισμού

3 θέσεις προϊσταμένων σε Γενικές Διευθύνσεις του Υπουργείου Πολιτισμού

Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουνίου, από το ΑΣΕΠ τρεις προκηρύξεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματέως Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του υπουργείου Εσωτερικών που αφορούν την πλήρωση τριών θέσεων προϊσταμένων, σε Γενικές Διευθύνσεις του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Πολιτισμού προκήρυξε τρεις θέσεις προϊσταμένων για τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, για τη Γενική Διεύθυνση Σύγχρονου Πολιτισμού καθώς και για τη Γενική Διεύθυνση Αναστήλωσης, Μουσείων και Τεχνικών Έργων.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας στις τρεις προκηρύξεις έχουν οι μόνιμοι και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπάλληλοι Υπουργείων, Γενικών ή Ειδικών Γραμματειών , αυτοτελών δημόσιων υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ., Ανεξάρτητων Αρχών, Ο.Τ.Α. Β’ βαθμού και Ν.Π.Δ.Δ. αυτών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας και στις τρεις προκηρύξεις αρχίζει την Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 και λήγει την Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ