Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΠλήρωση 10 θέσεων στην Τράπεζα της Ελλάδος από επιλαχόντες της προκήρυξης 1Γ/2019...

Πλήρωση 10 θέσεων στην Τράπεζα της Ελλάδος από επιλαχόντες της προκήρυξης 1Γ/2019 του ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ έκανε πριν λίγο γνωστό, ότι προχωράει στην πλήρωση δέκα (10) θέσεων κλάδου ΔΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΑΜΙΑΚΟΥ, στην Τράπεζα της Ελλάδος, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 1Γ/2019, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονταν στην  ανωτέρω προκήρυξη.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 1Γ/2019 του ΑΣΕΠ, αφορά την την πλήρωση εξήντα (60) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσω γραπτού διαγωνισμού, στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της εν λόγω προκήρυξης (1Γ/2019) βάσει των δικαιολογητικών που έχουν συνυποβληθεί με την αίτηση συμμετοχής τους στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης του ανωτέρω κλάδου.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης.

Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ