Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΑΕΔ121 προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

121 προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ προκηρύσσει, μέσω προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ, την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν είκοσι ενός (121) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του Οργανισμού.

Οι προσλήψεις αφορούν τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που βρίσκονται εντός των Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής και των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών και Τρικάλων.

Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι περίπου ένα έτος, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31ης Ιουλίου 2022.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη είναι οι εξής:

  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόµων – Παιδοκόµων
  • ΔΕ Μαγείρων
  • ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας

Να σημειωθεί πως οι επιλεγέντες όλων των ειδικοτήτων οφείλουν να προσκομίσουν κατά την πρόσληψη στον Φορέα πιστοποιητικό υγείας σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Υ1α/Γ.Π.οικ76785 (ΦΕΚ 3758/τ.Β΄/25-10-2017) Υπουργική Απόφαση.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (ηλεκτρονική) στον Ο.Α.Ε.Δ αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής πύλης www.gov.gr . Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ .

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Να σημειωθεί πως με νεότερη ανακοίνωση του Διοικητή του ΟΑΕΔ θα οριστεί το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ