Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΑνακοίνωση αποτελεσμάτων για 100 ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για 100 ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την πρόσληψη ΕΠ.ΟΠ ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτή στο Πολεμικό Ναυτικό, ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι ολοκληρώθηκε ο καθορισμός των υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ ως Κατάλληλοι ή Ακατάλληλοι.

Υπενθυμίζουμε ότι το Πολεμικό Ναυτικό είχε προκηρύξει μέσα στο καλοκαίρι την πρόσληψη εκατό (100) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών – γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής.

Οι υποψήφιοι για να πετύχουν στον διαγωνισμό υποβάλλονται σε ψυχοτεχνικές και πρακτικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία, Ναυτικά Νοσοκομεία και Μονάδες – Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού, υπενθυμίζεται η υποχρέωση των υποψηφίων να ενημερωθούν σχετικά, με αποκλειστικά δική τους ευθύνη μέσω προσωποποιημένης πληροφόρησης χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς taxisnet, ΕΔΩ.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ