Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧ8μηνες προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων και λογιστών στην ΕΥΑΘ

8μηνες προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων και λογιστών στην ΕΥΑΘ

Η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΕΥΑΘ.

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη της ΕΥΑΘ είναι «ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού». Οι συμβάσεις που θα συνάψουν οι προσληφθέντες με την ΕΥΑΘ θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Ε.Υ.Α.Θ Α.Ε. – Τμήμα Πρωτοκόλλου – Τσιμισκή Ιωάννη 91 – ΤΚ 54622 Θεσσαλονίκη, υπόψη κας Τσελεγκαρίδου Χρύσας. Πληροφορίες: Τμήμα Πρωτοκόλλου – τηλ. 2310966700 και Τμήμα Προσωπικού: 2310 966701.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από  τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 έως και την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ