Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΑποτελέσματα ΔΕ της προκήρυξης του ΔΕΔΔΗΕ για μόνιμη πρόσληψη 100 υπαλλήλων

Αποτελέσματα ΔΕ της προκήρυξης του ΔΕΔΔΗΕ για μόνιμη πρόσληψη 100 υπαλλήλων

Δημοσιεύθηκαν σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, από τον ΔΕΔΔΗΕ, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, της Προκήρυξης 1/2021 του ΔΕΔΔΗΕ, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 100 συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ).

Συγκεκριμένα σήμερα αναρτήθηκαν από τον ΔΕΔΔΗΕ οι πίνακες απορριπτέων και οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων, για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Κατά των προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μόνο για λόγους νομιμότητας. Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων αρχίζει αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και λήγει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με ηλεκτρονική υποβολή μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Το εμπρόθεσμο της κατάθεσης της ενστάσεως κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στον ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη, ένσταση κατά της βαθμολογίας της συνέντευξης δεν επιτρέπεται.

Κωδ. Θέσης 301 – Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Κωδ. Θέσης 302 – Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Κωδ. Θέσης 303 – Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Κωδ. Θέσης 304 – Προσωρινός Πίνακας Προσληπτέων

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ