Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΑΣΕΠ 8Κ/2021: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για διορισμό στον ΟΑΕΔ

ΑΣΕΠ 8Κ/2021: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για διορισμό στον ΟΑΕΔ

Από σήμερα το πρωί στις 08:00 έχει ανοίξει η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ που επιτρέπει στους υποψηφίους να καταθέσουν την αίτηση τους για συμμετοχή στην προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 120 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού-Ο.Α.Ε.Δ. (υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Οι αιτήσεις για τις 120 μόνιμες θέσεις εργασίας της προκήρυξης 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ αναμένεται να σπάσουν κάθε ρεκόρ αφού είναι γεγονός ότι για τις προσλήψεις ορισμένων ειδικοτήτων γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και συγκεκριμένα:

  • ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού
  • ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού
  • ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας
  • ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού
  • ΔΕ Παιδονόμων
  • ΔΕ Προσωπικού Η/Υ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ