Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπιχειρήσειςΘέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές στα γραφεία της Google στην Αθήνα

Θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές στα γραφεία της Google στην Αθήνα

Θέσεις πρακτικής άσκησης για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές προσφέρει η Google σε δέκα χώρες της Ευρώπης, ανάμεσα τους και η Ελλάδα. Οι θέσεις αφορούν τα γραφεία της Google στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η Google προσφέρει θέσεις τρίμηνης ή εξάμηνης πρακτικής άσκησης που αναφέρονται στους εξής επιχειρηματικούς τομείς: GCS Sales and Operations, Large Customer Sales, Marketing. 

Εκτός από την Αθήνα, η google προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης και για φοιτητές σε δέκα ακόμα χώρες της Ευρώπης και συγκεκριμένα  στην Κοπεγχάγη (Δανία), την Μαδρίτη (Ισπανία), το Ελσίνκι (Φινλανδία), το Παρίσι (Γαλλία), το Μιλάνο (Ιταλία), το Άμστερνταμ (Ολλανδία), το Όσλο (Νορβηγία), το Βρότσλαβ (Πολωνία), τη Βουδαπέστη (Ουγγαρία) και την Στοκχόλμη (Σουηδία).

Να σημειωθεί ότι όσοι κάνουν αίτηση θα μπορούν να επιλέξουν την χώρα που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους. Όσοι επιλεγούν για τρίμηνη πρακτική άσκηση θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι το καλοκαίρι του 2022 για την υλοποίηση του προγράμματος.

Οι αιτήσεις θα είναι ανοικτές έως την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021.

Για να κάνετε αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ