Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπιχειρήσειςΠρόγραμμα κατάρτισης για 3.500 άτομα με εκπαιδευτικό επίδομα 1.000 ευρώ

Πρόγραμμα κατάρτισης για 3.500 άτομα με εκπαιδευτικό επίδομα 1.000 ευρώ

Το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: 

«Συμβουλευτική καθοδήγηση, κατάρτιση και πιστοποίηση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, για τη συμμετοχή τους στη διαρθρωτική αλλαγή της οικονομίας» με κωδικό ΟΠΣ 5047758, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ 7387/2160/Α3/09-12-2019 (ΑΔΑ:ΨΕ1546ΜΤΛΡ-48Ο) Απόφαση Ένταξης.

Αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης 3.500 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων (σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024) που θα ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της οικονομίας εν γένει.

Η πράξη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – EKT) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Το έργο απευθύνεται  σε εργαζόμενους όλων  των περιφερειών  της Ελλάδας – Αττική, Νότιο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, Στερεά Ελλάδα  και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – EKT) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Αμοιβή και αντικείμενα κατάρτισης
Το πρόγραμμα αφορά 200 ώρες κατάρτισης. Το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 € μικτά/ ώρα παρακολούθησης), συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων.  Η συνολική αξία του Εκπαιδευτικού Επιδόματος είναι : 200 ώρες κατάρτισης x 5,00 € = 1000,00 €.
 

Τα αντικείμενα κατάρτισης είναι τα ακόλουθα:

Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας – Social media Marketing
Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce)
Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουριστικό Τομέα
Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Οικονομικός Αναλυτής
Στέλεχος διοίκησης και διαχείρισης έργου
Στέλεχος Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ωφελούμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά  την αίτησή τους από Δευτέρα  1 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 πμ μέχρι την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 9.00 μμ.
 

Στο πλαίσιο της Πρόσκλησης, το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών από υποψήφιους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στην Πράξη από την Δευτέρα 01/11/2021

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή για υποβολή αιτήσεων μέχρι 31/12/2021

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το κείμενο της πρόσκλησης εδώ.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ