Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΣΟΧΠροσλήψεις εργατών στο Δήμο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης

Προσλήψεις εργατών στο Δήμο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Καλαμαριάς προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 6 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών Δημοτικού Κοιμητηρίου του Δήμου Καλαμαριάς.

Να σημειωθεί ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων με το Δήμο Καλαμαριάς θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια, ενώ οι ειδικότητες που ζητούνται κατανέμονται ως εξής:

  • ΥΕ Εργατών-τριών Καθαριότητας – 2 θέσεις
  • ΥΕ Εργατών-τριών Ταφής-Εκταφής – 4 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δήμος Καλαμαριάς Αγ. Νικολάου & Μικρουλέα, Τ.Κ. 55132, Καλαμαριά, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, υπόψη κ. Μαρίνου Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 2313314230)

H προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ