Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧΝέες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων στον ΕΛΓΑ

Νέες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων στον ΕΛΓΑ

Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 υπαλλήλων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Διοίκησης του Οργανισμού που εδρεύει στην Αθήνα.

Η ειδικότητα που ζητείται στην νέα προκήρυξη του ΕΛΓΑ είναι «ΠΕ Διοικητικού  – Οικονομικού» και οι συμβάσεις που θα συνάψουν οι προσληφθέντες με τον Οργανισμό θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΕΛ.ΓΑ. – Κεντρική Διοίκηση, Μεσογείων 45, Τ.Θ. 14103, Τ.Κ. 11510, Αθήνα

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ