Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧ66 νέες προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης

66 νέες προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης

Το Μουσείο Ακρόπολης ανακοινώνει την πρόσληψη 66 ΔΕ Φυλάκων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 60 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 

Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι μέσα σε κλειστό φάκελο και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα προσκομίσουν, είτε αυτοπροσώπως μετά από τηλεφωνικό ραντεβού τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα για τον covid 19, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Μουσείου κατά τις εργάσιμες ημέρες (από τις 08:30-13:30) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Μουσείο Ακρόπολης Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15.Τ.Κ 1 1 742 Αθήνα υπ’όψιν Γραμματείας Μουσείου Ακρόπολης τηλ επικοινωνίας 21 0 9000 900 εσωτ 41 8 41 9 .

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ