Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΔιδακτικό προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Διδακτικό προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Οι Συνελεύσεις των Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Φιλολογίας και Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και Επιστήμης των Υλικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών αποφάσισαν την πρόσληψη διδασκόντων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ 407/1980 για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2021 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους μέλους της Ε Ε να υποβάλουν μέχρι 4-1-2022 στη Γραμματεία του Τμήματος.
την αίτησή τους δηλώνοντας το/τα μάθημα/τα για το/τα οποίο/α ισχύει η εν λόγω αίτηση καθώς και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ