Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΔεκάδες προσλήψεις σε Πανεπιστήμιο Πατρών και ΑΠΘ

Δεκάδες προσλήψεις σε Πανεπιστήμιο Πατρών και ΑΠΘ

Με νέο προσωπικό και συγκεκριμένα με 44 άτομα ενισχύονται δύο από τα μεγαλύτερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, Πανεπιστήμιο Πατρών και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οι θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Οι νέες θέσεις εργασίας του Πανεπιστημίου αφορούν τις επιστήμες Μηχανικών, Πληροφορικής και Γεωπονίας μεταξύ άλλων. Συγκεκριμένα οι θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες για υποβολή των ανάλογων αιτήσεων και δικαιολογητικών από τις 17, 18, 19 και 20 Ιανουαρίου αντίστοιχα. 

Προσλήψεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προκηρύσσει 32 θέσεις εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης των προγραμμάτων του, που αφορούν τις επιστήμες Μηχανικών, Πληροφορικής, Ζωής, Περιβάλλοντος, Γεοπωνίας, Θετικών αλλά και Δασικών επιστημών. 

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ