Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΑΣΕΠ 1ΓΔ/2022: Αποτελέσματα για τη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης

ΑΣΕΠ 1ΓΔ/2022: Αποτελέσματα για τη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης

Εκδόθηκαν οι πίνακες κατάταξης και αποκλειόμενων της προκήρυξης 1ΓΔ/2022 του ΑΣΕΠ για το υπουργείο Δικαιοσύνης.  Συγκεκριμένα, η προκήρυξη 1ΓΔ/2022 αφορά την πλήρωση μίας θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007), όπως ισχύει.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο Α.Σ.Ε.Π. από αύριο, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 8:00 έως και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή ένστασης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4): Τις εργάσιμες ημέρες: Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ