Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΠροσλήψεις στον Στρατό: Έρχονται 2.600 νέες θέσεις σε ΕΠΟΠ και ΟΒΑ

Προσλήψεις στον Στρατό: Έρχονται 2.600 νέες θέσεις σε ΕΠΟΠ και ΟΒΑ

Την πρόσληψη 1.600 νέων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) και 1.000 Oπλιτών Bραχείας Aνακατάταξης (ΟΒΑ) εξήγειλε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, κατά τον ετήσιο απολογισμό του Επιτελείου για το 2021 στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας», που πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά.

Παράλληλα, όπως προσέθεσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, το 2022 αποκαθίσταται ο αριθμός των εισακτέων στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων στα επίπεδα του 2013 για τουλάχιστον πέντε έτη.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ