Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔημόσιοΠροσλήψεις στην ΑΑΔΕ - Προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ: γραπτός διαγωνισμός

Προσλήψεις στην ΑΑΔΕ – Προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ: γραπτός διαγωνισμός

Προ των πυλών είναι η έκδοση της προκήρυξης 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ που θα αφορά την πλήρωση, μέσω γραπτού διαγωνισμού, 822 μόνιμων θέσεων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Η έκδοση της σχετικής προκήρυξης αναμένεται να γίνει εντός του Φεβρουαρίου και οι εξετάσεις να πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα προκήρυξη για την ενισχύσει την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με μόνιμο προσωπικό, αφορά τις ειδικότητες: ΠΕ/ΤΕ Πληροφορικής, ΠΕ Εφοριακών, ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Τελωνιακών και ΠΕ Δημοσιονομικών. Οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων με γραπτό διαγωνισμό  θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Α.Σ.Ε.Π. αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου. Ο υποψήφιος, με βάση την προκήρυξη, αφού εισέλθει στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π., συμπληρώνει την ηλεκτρονική αίτηση, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίδονται στον διαδικτυακό τόπο αυτού. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσα στην προθεσμία που ορίζεται στην προκήρυξη, η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών.

Οι ειδικότητες που θα ζητούνται στην προκήρυξης 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ για τις 822 θέσεις στην ΑΑΔΕ κατανέμονται ως εξής:

  • 546 θέσεις: ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Εφοριακών, ΠΕ Τελωνειακών
  • 203 θέσεις: ΤΕ Πληροφορικής
  • 73 θέσεις: ΔΕ Διοικητικού – Οικονομικού

Πιο συγκεκριμένα τα μαθήματα που αναμένεται να εξεταστούν οι υποψήφιοι, αναλόγως ειδικότητας, είναι:

  • Δημοσιονομικό Δίκαιο & Φορολογικό Δίκαιο
  • Λογιστική & Ελεγκτική Επιχειρήσεων
  • Περιγραφική & Επαγωγική Στατιστική

Η βάση της βαθμολογίας αναμένεται να είναι στις εξήντα (60) μονάδες ενώ ο διαγωνισμός θα περιέχει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ