Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού στο υπ. Εξωτερικών

ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού στο υπ. Εξωτερικών

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η προκήρυξη των υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών για την πλήρωση μίας οριζόντιας θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του υπουργείου Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη αφορά την Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών (Γ.Δ.Ο.Υ.).

Σύμφωνα με την προκήρυξη δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας έχουν οι μόνιμοι υπάλληλοι κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) όλων των κλάδων και οι υπάλληλοι με σχέση Ι.Δ.Α.Χ. εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ όλων των κλάδων / ειδικοτήτων των υπουργείων.

Όλοι οι παραπάνω υποψήφιοι πρέπει να υπάγονται στις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα (ν.3528/2007, όπως ισχύει) και επιπλέον κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υποψηφιοτήτων να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ