Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΑΣΕΠ 10Κ/2021: Κατάθεση δικαιολογητικών για 48 θέσεις στην ΕΥΑΘ

ΑΣΕΠ 10Κ/2021: Κατάθεση δικαιολογητικών για 48 θέσεις στην ΕΥΑΘ

Το ΑΣΕΠ καλεί τους επιτυχόντες υποψήφιους της προκήρυξης 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ, που περιλαμβάνονται στον παρακάτω πίνακα και οι οποίοι, ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο παράρτημα ΣΤ’ της προκήρυξης.

Η προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 48 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε.).

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει τη 14η Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα ώρα 8:00 και λήγει στις 25 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. 

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ