Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔημόσιοΈρχονται 1.600 προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών στις Ένοπλες Δυνάμεις

Έρχονται 1.600 προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών στις Ένοπλες Δυνάμεις

Με νέα Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υπογράφουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, καθορίζεται ο αριθμός των προσλήψεων των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) που θα προσληφθούν στις ένοπλες δυνάμεις το 2022.

Με νέα Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υπογράφουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, καθορίζεται ο αριθμός των προσλήψεων των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) που θα προσληφθούν στις ένοπλες δυνάμεις το 2022.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, ο αριθμός των Επαγγελματιών Οπλιτών για κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, για το έτος 2022, ορίζεται ως εξής:

  • 1.000 στο Στρατό Ξηράς.
  • 300 στο Πολεμικό Ναυτικό.
  • 280 στην Πολεμική Αεροπορία.
  • 20 στο Κοινό Νομικό Σώμα.

Στην ίδια απόφαση καθορίζεται και ο αριθμός των ανακατατασσομένων οπλιτών και επανακατατασσομένων εφέδρων για βραχεία περίοδο στις Ένοπλες Δυνάμεις για το έτος 2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, ο αριθμός αυτός, ορίζεται ως εξής:

  • 600 για τον Στρατό Ξηράς
  • 200 για το Πολεμικό Ναυτικό.
  • 200 για την Πολεμική Αεροπορία.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ