Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΑΣΕΠ 2E/2021: Οι πίνακες αποτελεσμάτων για το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

ΑΣΕΠ 2E/2021: Οι πίνακες αποτελεσμάτων για το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

Από την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου η υποβολή των ενστάσεων

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2E/2021 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο «Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης – Αθηνά» (Ν.Π.Ι.Δ.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Οικονομικές  ή  Διοικητικές  Επιστήμες»  [κωδικός θέσης: 10015A – Περιφερειακή Ενότητα: Βορείου Τομέα Αθηνών)
  • Μία θέση στο γνωστικό  αντικείμενο «Οικονομικές  ή  Διοικητικές. Επιστήμες» [κωδικός θέσης: 10016] _ (Έδρα – Περιφερειακή Ενότητα: Αχαΐας)

Παράλληλα, από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κατάταξης, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ