Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΠροσλήψεις σε ΟΑΕΔ και ΕΥΑΘ: Μέχρι αύριο η υποβολή δικαιολογητικών για τις...

Προσλήψεις σε ΟΑΕΔ και ΕΥΑΘ: Μέχρι αύριο η υποβολή δικαιολογητικών για τις 168 θέσεις

Λήγει η προθεσμία  υποβολής δικαιολογητικών για δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που οδηγούν σε 168 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΑΕΔ και ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών για τις προκηρύξεις 10K/2021 και 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ είναι αύριο, Παρασκευή 25/2.

Η προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 48 θέσεων εργασίας προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε.).

Η προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 120 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού-ΟΑΕΔ– (υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ