Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιο30 νέες θέσεις εργασίας στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού

30 νέες θέσεις εργασίας στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού

Σε νέες προσλήψεις εποχικού προσωπικού προχωρά το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. Πιο συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά συνολικά 30 ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Θερέτρου Αξιωματικών του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ στη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού (ΘΑΝ/Ν.Β.Ν.Ε.), που εδρεύει στο Δήμο Μαραθώνα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν προσλήψεις προσωπικού Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και κατανέμονται ως εξής:

  • ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ/ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ/ (ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ) – 1 θέση
  • ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ – 7 θέσεις 
  • ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ- ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ –  22 θέσεις

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ