Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΞεκινούν οι αιτήσεις στην προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ για  822 νέες μόνιμες...

Ξεκινούν οι αιτήσεις στην προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ για  822 νέες μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου αναμένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ που αφορά γραπτό διαγωνισμό που θα διορίσει 822 νέους μόνιμους υπαλλήλους στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). 

Οι 822 θέσεις εργασίας αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι προσλήψεις θα γίνουν με βάση την βαθμολογία των υποψήφιων στον γραπτό διαγωνισμό σε συνάρτηση με την μοριοδότηση που θα λάβουν από τα τυπικά προσόντα που τυχόν διαθέτουν και μοριοδοτούνται στην προκήρυξη.

Πως θα γίνουν οι αιτήσεις

Οι υποψήφιοι επιλέγουν τις θέσεις για τις οποίες θέλουν να διαγωνιστούν και αναγράφουν τα πρόσθετα προσόντα που ε΄χουν και μοριοδοτούνται από την προκήρυξη (π.χ. πτυχίο, τίτλο ξένης γλώσσας). 

Σε δεύτερο χρόνο οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα προσόντα που έχουν επικαλεστεί στην ηλεκτρονική τους αίτηση. 

Να σημειωθεί ότι όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής. Ο συνολικός βαθμός του διαγωνισμού θα είναι ο βαθμός της γραπτής εξέτασης, προστιθεμένων και των προσαυξήσεων που δικαιούται ο υποψήφιος.

Ο γραπτός διαγωνισμός

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ο γραπτός διαγωνισμός όπου θα διεξαχθεί σε ημερομηνίες που θα ανακοινώσει αργότερα το ΑΣΕΠ.

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα.

Αφότου ολοκληρωθεί και η γραπτή δοκιμασία, και το ΑΣΕΠ ελέγξει τα δικαιολογητικά των υποψηφίων, θα καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης με τους οποίους θα υπάρχει μια πρώτη εικόνα για το ποιοι είναι οι 822 νέοι υπάλληλοι που διορίζονται στην ΑΑΔΕ. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ενστάσεις και θα εκδοθούν και τα οριστικά αποτελέσματα. 

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ