Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπιχειρήσειςΞεκινούν οι αιτήσεις για 300 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας από τη ΔΥΠΑ στην...

Ξεκινούν οι αιτήσεις για 300 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας από τη ΔΥΠΑ στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00, ξεκινούν οι αιτήσεις για 300 διαθέσιμες θέσεις του προγράμματος επιδότησης της εργασίας 2.000 ανέργων, ηλικίας 30 ετών και άνω, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 23:59.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 300 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης και δικαιούχοι είναι όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Αττικής.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες και η μηνιαία επιχορήγηση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους ανέρχεται στα 450 € για την πρόσληψη ανέργων και 550 € για την πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων (άνω των 12 μηνών).

Ωφελούμενοι είναι άνεργοι ηλικίας 30 ετών και άνω, εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΔΥΠΑ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις κενές θέσεις, προσδιορίζοντας την ειδικότητα και το επιθυμητό εκπαιδευτικό επίπεδο. Στη συνέχεια, οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ υποδεικνύουν στην επιχείρηση τους κατάλληλους υποψηφίους, σύμφωνα με τα απαιτούμενα προσόντα της κενής θέσης και κατόπιν η επιχείρηση επιλέγει μεταξύ των υποψηφίων και προσλαμβάνει τον άνεργο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 12.000.000 € και θα καλυφθεί από τους πόρους της ΔΥΠΑ.

Για τη Δημόσια Πρόσκληση και αναλυτικές πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://www.dypa.gov.gr/anoikta-programmata

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ