Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΔιαγωνισμός για 492 προσλήψεις στα θεσμικά όργανα τις Ε.Ε.

Διαγωνισμός για 492 προσλήψεις στα θεσμικά όργανα τις Ε.Ε.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων από τους οποίους τα θεσμικά και λοιπά όργανα και οι οργανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) θα μπορούν να προσλαμβάνουν νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως βοηθούς (ομάδα καθηκόντων AST, εισαγωγικός βαθμός AST 3).

Η παρούσα προκήρυξη διαγωνισμού αφορά έξι τομείς. Ένας υποψήφιος ή μια υποψήφια μπορεί να υποβάλει αίτηση μόνο για έναν από τους τομείς αυτούς. Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες πρέπει να κάνουν την επιλογή τους κατά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας και δεν θα είναι σε θέση να την τροποποιήσουν μετά την επικύρωση της αίτησής τους.

Επιθυμητός αριθμός επιτυχόντων/επιτυχουσών:

Τομέας 1 – Οικονομική Διαχείριση (220 θέσεις)

Τομέας 2 – Λογιστική και ταμειακή διαχείριση (81 θέσεις)

Τομέας 3 – Δημόσιες συμβάσεις (80 θέσεις)

Τομέας 4 – Γραφιστικός σχεδιασμός και παραγωγή οπτικού περιεχομένου (44 θέσεις)

Τομέας 5 – Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ψηφιακά μέσα (35 θέσεις)

Τομέας 6 – Διαχειριστής ιστοτόπου (32 θέσεις)

Πώς θα κάνετε αίτηση

Για να υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας, ο υποψήφιος ή η υποψήφια θα πρέπει να διαθέτει ατομικό λογαριασμό EPSO. Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες που δεν διαθέτουν ακόμη ατομικό λογαριασμό EPSO θα πρέπει να δημιουργήσουν. Μόνο ένας λογαριασμός μπορεί να δημιουργηθεί για όλες τις αιτήσεις ενός υποψήφιου/μιας υποψήφιας στην EPSO.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες πρέπει να υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO έως τις 25 Οκτωβρίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.

Επικυρώνοντας την αίτηση υποψηφιότητάς τους, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες δηλώνουν υπεύθυνα ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην ενότητα «Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό». Μετά την επικύρωση της αίτησής τους, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες δεν μπορούν πλέον να κάνουν καμία αλλαγή. Αποτελεί δική τους ευθύνη να βεβαιωθούν ότι έχουν ολοκληρώσει και επικυρώσει την αίτησή τους εμπρόθεσμα.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες θα πρέπει να ανεβάσουν, στον ατομικό λογαριασμό τους EPSO, σαρωμένα αντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων προς υποστήριξη των δηλώσεων που περιλαμβάνονται στο έντυπο της αίτησής τους. Περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες θα παρασχεθούν από την EPSO.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ