Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημόσιοΑΣΕΠ 1Γ/2022: Βγήκαν οι βαθμολογίες για τις 822 θέσεις στην ΑΑΔΕ

ΑΣΕΠ 1Γ/2022: Βγήκαν οι βαθμολογίες για τις 822 θέσεις στην ΑΑΔΕ

Ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι πίνακες με τις βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στην γραπτή εξέταση στον γραπτό διαγωνισμό 1Γ/2022, για την πλήρωση 822 θέσεων. μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.)

Η βαθμολογία της γραπτής εξέτασης κάθε υποψηφίου προέκυψε από το άθροισμα της σταθμισμένης βαθμολογίας, που συγκέντρωσε στα επιμέρους μαθήματα.

Οι υποψήφιοι, που συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης [πενήντα πέντε (55) μονάδες για κάθε μάθημα και εξήντα (60) μονάδες για τη συνολική βαθμολογία της γραπτής εξέτασης], εμφανίζονται, ανά κατηγορία, στους Αλφαβητικούς πίνακες βαθμολογίας.

Οι υποψήφιοι, που δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης, εμφανίζονται με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους, μέσω της ιστοσελίδας του Α.Σ.Ε.Π., αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Αποτελέσματα → Γραπτά-Βαθμολογίες.

Ενστάσεις δεν υποβάλλονται στην παρούσα φάση, αλλά μετά την ανάρτηση των προβλεπόμενων προσωρινών πινάκων στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ