Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΣΟΧ34 προσλήψεις στους Δήμους Αχαρνών και Σαρωνικού

34 προσλήψεις στους Δήμους Αχαρνών και Σαρωνικού

Ο Δήμος Αχαρνών και ο Δήμος Σαρωνικού ανακοίνωσαν την άμεση πρόσληψη, συνολικά 34 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις εποχικές ανάγκες των Δήμων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αχαρνών πρόκειται να προσλάβει 20 άτομα για τις ανάγκες καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου, ενώ ο Δήμος Σαρωνικού θα προχωρήσει στην πρόσληψη 14 ατόμων για τις ανάγκες πυροπροστασίας του Δήμου.

Αναλυτικά:

Δήμος Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού είκοσι (20) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας – 15 θέσεις
  • ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρων – 5 θέσεις

Δήμος Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού και συγκεκριμένα δεκατεσσάρων (14) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών της Πολιτικής Προστασίας (Πυρασφάλεια-Πυροπροστασία) του Δήμου Σαρωνικού για την περίοδο Ιούνιο-Οκτώβριο 2021.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΥΕ Εργατών Πυροπροστασίας – 12 θέσεις
  • ΔΕ Οδηγών (Γ’ κατηγορίας) – 2 θέσεις

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στο Δήμο Σαρωνικού λήγει την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ