Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧΠροσλήψεις 13 δασκάλων και νηπιαγωγών για το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του...

Προσλήψεις 13 δασκάλων και νηπιαγωγών για το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Ωραιοκάστρου

Υποβολή αιτήσεων έως τις 14/06/2021.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δέκα τριών (13) ατόμων ΠΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ με ειδικότητα ΠΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ και ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ, για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του θερινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών έτους 2021 του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Οι προσληφθέντες θα συνάψουν σύμβαση με το Δήμο Ωραιοκάστρου, διάρκειας από 5 Ιουλίου 2021 έως 13 Αυγούστου 2021.

Οι θέσεις των Δασκάλων και Νηπιαγωγών κατανέμονται ως εξής:

  • ΠΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ – 8 θέσεις
  • ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ – 5 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Λόγω της έκτακτης υγειονομικής περιόδου που διανύουμε και της διαμορφωμένης κατάστασης λειτουργίας της υπηρεσίας, μετά και την λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ως εξής :

  • Να αποστείλουν την αίτησή τους με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή συστημένη επιστολή (η σφραγίδα του ταχυδρομείου λαμβάνεται ως ημερομηνία υποβολής), απευθύνοντάς την στην ακόλουθη διεύθυνση:
    ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΟΜΝΗΝΩΝ 76, Τ.Κ. 57013, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 2313304088). ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.

Το έντυπο της αίτησης θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου ή σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσής της, θα διατίθεται από την υπηρεσία.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ