Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕυρύτερο Δημόσιο και ΝΠΙΔΕποχικές προσλήψεις σε εννέα καταστήματα ΕΛΤΑ

Εποχικές προσλήψεις σε εννέα καταστήματα ΕΛΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) δημοσιεύσαν δύο προκηρύξεις με τις οποίες πρόκειται να προσλάβουν συνολικά είκοσι (20) άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Ηπείρου, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι για να λάβουν μέρος στις προκηρύξεις των ΕΛ.ΤΑ αρκεί να έχουν πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα απασχοληθούν για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών σε λειτουργικές υπηρεσίας των ΕΛΤΑ.

Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου θα προχωρήσει στην άμεση πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. 

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου  είναι «Ταχυδρομικού Έργου με προσόντα ΔΕ» και οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στα καταστήματα της Κόνιτσας, του Μετσόβου και της Λευκίμμης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τα τρία αυτά καταστήματα ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου και λήγει τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

Η δεύτερη προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας αφορά την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. 

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη της Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας είναι «Ταχυδρομικού Έργου με προσόντα ΔΕ». Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων που βρίσκονται στα Καλάβρυτα, το Ληξούρι, το Λεωνίδιο, το Κρανίδι, την Κυπαρισσία και το Γύθειο.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τα έξι παραπάνω καταστήματα των ΕΛΤΑ ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου και λήγει το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ