Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤοπική ΑυτοδιοίκησηΑμειβόμενες θέσεις ασκούμενων δικηγόρων σε Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Σέρρες και Πολύγυρο

Αμειβόμενες θέσεις ασκούμενων δικηγόρων σε Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Σέρρες και Πολύγυρο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους υποψήφιους δικηγόρους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, να υποβάλουν σχετική αίτηση  σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα που επισυνάπτεται στην παρούσα προκήρυξη.

Η άσκηση των δικηγόρων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί να είναι:

  • διάρκειας έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα τεσσάρων (4) μηνών, στη Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη και στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Π.Ε. Κιλκίς και
  • διάρκειας έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι (6) μηνών, στα Γραφεία Νομικής Υπηρεσίας των Π.Ε. Πέλλας, Σερρών και Χαλκιδικής,

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση τους από τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021.

Οι θέσεις των ασκούμενων δικηγόρων ορίζονται σε επτά (7) και με τόπο απασχόλησης, ως εξής:

Οργανική ΜονάδαΤόπος άσκησηςΘέσεις
Νομική Υπηρεσία ΠΚΜ – Έδρας / Μ.Ε. ΘεσσαλονίκηςΘεσσαλονίκηΈνα (1) άτομο
Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Π.Ε. ΚιλκίςΘεσσαλονίκηΈνα (1) άτομο
Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Π.Ε. ΠέλλαςΈδεσσαΈνα (1) άτομο
Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Π.Ε. ΣερρώνΣέρρεςΔύο (2) άτομα
Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Π.Ε. ΧαλκιδικήςΠολύγυροςΔύο (2) άτομα

Να σημειωθεί ότι το χρονικό διάστημα άσκησής τους έχει οριστεί σε έξι (6) μήνες, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα, έπειτα από αίτηση της/του ασκούμενης/ου και την αποδοχή της από το αρμόδιο όργανο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιπλέον, το ωράριο ημερήσιας απασχόλησης ορίζεται σε οκτώ (8) ώρες, η έναρξη των οποίων ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας. Για τις/τους ασκούμενες/ους δικηγόρους θα οριστούν ως υπεύθυνοι τήρησης και ελέγχου του παρουσιολογίου και εν γένει της άσκησης, δικηγόροι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η μηνιαία αμοιβή ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων (400) € και δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις, παρά μόνο σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος. Η αμοιβή θα καταβάλλεται με βάση το παρουσιολόγιο.

Στο τέλος της άσκησης θα χορηγείται στην/στον ασκούμενη/ο σχετική βεβαίωση από την εκάστοτε Νομική Υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης στις Νομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δεν επιτρέπεται οι ασκούμενες/οι δικηγόροι να ασκούνται ενώπιον άλλου δικηγόρου ή φορέα.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ