Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧΘέσεις για πτυχιούχους κοινωνιολογίας και οικονομικών επιστημών στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Θέσεις για πτυχιούχους κοινωνιολογίας και οικονομικών επιστημών στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 6 ατόμων για την υλοποίηση του Υποέργου 1 της Πράξης «Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων», των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που εδρεύει στην Κέρκυρα.

Οι συμβάσεις των εργαζομένων θα έχουν διάρκεια μέχρι δώδεκα μήνες, αρχής γενομένης από την υπογραφή της σύμβασης,  με ανανέωση ή παράταση έως το τέλος της Πράξης.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και κατανέμονται ως εξής:

  • ΠΕ Κοινωνιολόγος ή Κοινωνικός Επιστήμονας ή Ψυχολόγος – 5 θέσεις
  • ΠΕ Οικονομικών επιστημών – 1 θέση

Να σημειωθεί ότι οι θέσεις εργασίας κατανέμονται στην Κέρκυρα, την Λευκάδα, το Αργοστόλι Κεφαλονιάς και στη Ζάκυνθο.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Σαμάρα 13, Τ.Κ. 49100 Κέρκυρα, απευθύνοντάς την στην Γενική Διεύθυνση Διοίκησης Οικονομικών & Πληροφορικής, Διεύθυνση Διοίκησης, Τμήμα Διοίκησης, Ποιότητας και Ανθρωπίνων Πόρων, υπόψιν κας Σιμάτη Παρασκευής (τηλ. επικοινωνίας: 2661362162)

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ