Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΟΧΟΑΕΔ: Νέα προκήρυξη για προσλήψεις στο ΚΕΚ Θεσσαλονίκης

ΟΑΕΔ: Νέα προκήρυξη για προσλήψεις στο ΚΕΚ Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε η Συμπληρωματική Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτού στο KEK Θεσσαλονίκης, για την υλοποίηση 2 προγραμμάτων κατάρτισης σαράντα πέντε (45) φυλάκων (συμβασιούχων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου) του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης και του Μουσείου Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης, με τίτλο:

«Ασφάλεια Μουσείων – διαχείριση και αντιμετώπιση κρίσιμων περιστατικών από παραβατική συμπεριφορά, προερχόμενη από εξωτερικούς παράγοντες», διάρκειας 16 ωρών.

Οι θεματικές ενότητες

  • Ασφάλεια του Μουσείου – Γενικά στοιχεία – Ιστορική αναδρομή – Περιγραφή κτηρίου. 2 ώρες.
  • Προσωπικό φύλαξης – Περιγραφή δραστηριοτήτων με βάση την ειδικότητα και εμπειρία – Αναφορά σε παραδείγματα αντιμετώπισης κινδύνων. 2 ώρες.
  • Χώρος φυλακίου – Υφιστάμενο σύστημα φύλαξης – Αρμοδιότητες φύλαξης. 2 ώρες.
  • Αντιμετώπιση δυσχερειών. Μέθοδοι και τεχνικές αντιμετώπισης δυσχερειών από απρόβλεπτα 2 ώρες.

Σύνολο ωρών, 8.

Προκηρύσσονται οι παρακάτω ειδικότητες εκπαιδευτών:

  • Οι Εκπαιδευτές θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Κατεύθυνσης ειδικοτήτων συναφών με τις θεματικές ενότητες του προγράμματος:
  1. ΠΕ83 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  2. ΠΕ82 Μηχανολόγων Μηχανικών

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή των Εκπαιδευτών είναι η επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών στις θεματικές ενότητες του προγράμματος.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματος, την πλήρη διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή ένστασής σας, την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και τη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο των ξενόγλωσσων πτυχίων και πιστοποιητικών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@diorizomai.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook.

diorizomai.gr
diorizomai.gr
Ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην ανεύρεση καθημερινών ευκαιριών για διορισμό στο αντικείμενό σας με συνεχείς προσθήκες θέσεων εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ